En takläggare i Gävle, Ockelbo och Sandviken

God morgon alla läsare! Idag är det äntligen fredag igen, som man har längtat efter det nu hela veckan. Det känns som att veckorna bara springer iväg, och det är både skönt och skrämmande. Nu sitter man här, och det är dags för ett efterlängtat fredagsinlägg. Dagens tema kommer vara om en takläggare i Gävle, Ockelbo och Sandviken. Varför skriver jag om detta nu då, undrar kanske ni? Som ni redan vet så tycker jag om att ibland tipsa er läsare om företag som jag tycker är värda en rekommendation. Det handlar inte om några betalda samarbeten, utan det enda jag tycker är viktigt är att företaget har bidragit med någon riktigt bra tjänst och det bör lyftas upp! Istället för att man ger all plats till de stora företagen, tycker jag det är bra att lyfta de mindre och mer lokala företagen istället. Det som dagens inlägg kommer handla om är Jco Entreprenad AB, och precis som jag nämnde tidigare är de en takläggare i Gävle, Ockelbo och Sandviken. De erbjuder kvalitativa takrenoveringar som är mycket professionellt utförda.

Jag och min sambo anlitade dem för ett år sen, så det är ett tag sen nu. De utförde en takrenovering på vårt gamla hus, och vi ville att det skulle ha samma gamla stil som det hade förut. Det löste Jco Entreprenad utan problem över huvud taget. De höll oss uppdaterade under tiden som de arbetade med taket, så att vi hela tiden visste exakt vart de befann sig i processen. På så vis kändes det mycket pålitligt och sen blev vi såklart överlyckliga över resultatet med. Det blev precis som vi ville ha det! Helt otroligt och underbart kändes det. Därför vill jag nu tipsa er om Jco Entreprenad, en proffsig takläggare!

Du gillar kanske också...