Ett åkeri i Dalarna att lita på!

Goddagens alla mina läsare! Roligt att så många av er fortfarande återvänder till min blogg och envisas med att fortsätta läsa… Det värmer sannerligen ett höstkallt hjärta! Dagens inlägg kommer att fokusera på ett åkeri i Dalarna, eller ja, kanske ett åkeri i Karlstad för min del eftersom det är här jag bor. Jag vet inte om det är många av er som vet detta, men min man äger ett företag som köper och säljer byggvaror. Jag har hjälpt honom mycket i detta, med att ta hand om papper och kundkontakter och liknande. Han gav mig i uppdrag att hitta ett nytt åkeri som kan vara hans transportföretag som kan frakta varor hit och dit, främst i Dalarna men också över hela Sverige egentligen. Jaha, tänkte jag. Hur hittar man ett bra åkeri bara sådär? Jag hörde mig för bland vänner och bekanta för att bilda mig en uppfattning. Jag fick nys om Henry Nybergs Åkeri AB på flera håll egentligen, så jag bestämde mig för att ringa upp dem och kolla vad de hade för möjligheter.

Det slutade över förväntan. De skrev på kontrakt att vara vår logistiska partner, och det var något väldigt bra för min man och för mig. Detta företag har aldrig svikit! Med en god kommunikation och serviceanda i botten vet de hur de ska göra sina kunder, och samarbetspartners, nöjda. Precis så som vi känner att vi vill vara!