En bilverkstad i Vaggeryd

God morgon på er alla läsare därute! Idag ska vi prata om en bilverkstad i Vaggeryd, Värnamo, Jönköping. Så roligt att ni alla hänger med mig fortfarande i svängarna och allt som händer runt omkring mitt liv. Jag vet att mina inlägg är lite hoppiga och att ibland så kanske det är svårt att se relevansen av dem alla. Men tro mig, jag vet vad jag gör! Eftersom jag har en ganska så stor blogg ser jag det lite som mitt ansvar att tipsa er om lokala företag, istället för att man ska stötta de stora kedjorna med allt vad det innebär. Det hör företaget som jag ska prata om idag heter Ribic Motorer och de erbjuder en toppen bilverkstad med allt vad det innebär! Med andra ord, sådant som du då och då behöver göra för att hålla din bil i toppskick. Det kan dessutom vara en god idé att lämna in bilen för rekond om du ska sälja din bil, för det kan faktiskt markant öka värdet på bilen. Det är definitivt värt de tusenlapparna som man får lägga ner på just din bilverkstad!

Jag lämnade in min bil där för några veckor sedan, och jag fick tillbaka bilen dagen efter. Ribic Motorer hade då genomfört en helservice på bilen, och jag ska vara ärlig och säga att jag knappt kände igen den när jag fick tillbaka den! Den var så blank, skinande och fin och inuti såg den sprillans ny ut. Det kändes riktigt bra, får jag säga. Jag ska inte sälja min bil, då jag är väldigt nöjd med den, men tyckte att det var dags att göra den lite extra fräsch igen. Så, detta var alltså dagens tips! Hoppas att ni får nytta av det och att ni ser till att kontakta Ribic Motorer för en proffsig bilverkstad i Vaggeryd, Värnamo och Jönköping när ni behöver det!