Ett städföretag i Sollentuna

God eftermiddag på er, alla läsare. Kul att se att så många av er kommer tillbaka hit varje dag för att se vad jag har hittat på för något. Min blogg handlar ju om mitt vardagsliv; det händer inte alltid en massa saker men på något sätt hittar jag alltid något att skriva om. I dag handlar inlägget om ett städföretag i Sollentuna, där jag bor. Och varför skriver jag då idag om just detta? Jag kan säga er alla att det är ett riktigt meck med att renovera ett helt hus, och samtidigt ha en massa ungar att ta hand om. Och så ett heltidsjobb på det! Jag erkänner att jag är helt slut. Det finns liksom ingen tid kvar städa, som jag ju egentligen vill. Men det går bara inte med tanke på allt jag håller på med. Så, det fick helt enkelt bli så att jag anlitade ett städföretag i Sollentuna. Företaget heter Ibrahimovic Städ. Jag hittade företaget via en Google-annons, och jag kontaktade dem och bad om en offert för veckostädning. Ja, det fick bli veckostädning då det snabbt som attan blir smutsigt och ostädat här på en vecka med tre skolbarn! Jag fick tillbaka en tydlig offert som jag agerade på direkt faktiskt! Det var ett riktigt bra pris och det som ingick var också precis det jag eftersökte. Ibrahimovic Städ sköter nu städningen alldeles exemplariskt. Det har aldrig varit så snyggt och städat hemma som det är nu. Och det vill jag verkligen tipsa om! Ni som har möjligheten, anlita ett städföretag. Ni kommer tacka er själva efteråt.