En massör i Vasastan

HEJ! Har ni saknat mina torsdagsinlägg? Då kan jag glatt meddela att de är tillbaka! I alla fall idag kommer jag att skriva ett inlägg, och det råkar infalla på en torsdag, haha. Dagens ämne kommer vara om massage, och närmre bestämt en massör i Vasastan. Nu blev ni nyfikna va? Jag sliter ju rätt mycket med kroppen i mitt jobb som snickare, vilket ni ju vet. Jag lider ofta av stela axlar och nacke som värker på särskilda punkter. Riktigt jobbigt är det faktiskt, för jag vill ju inte heller behöva ta en massa smärtstillande för att kunna leva. Så vägen mot ett bättre liv gick faktiskt via massagen! Jag vill inte sluta jobba med det jag gör, så då får man hitta andra sätt.

Well well well Beauty by Anna är min massör i Vasastan. Jag skriver inlägget idag för att jag verkligen vill rekommendera henne. Hon är mycket lyhörd och extremt duktig på det hon gör. Jag tycker att det är viktigt att kunna lita på sin massör, eftersom man trots allt är ganska utelämnad när man ligger där… Den form av massage som jag får, är en klassisk svensk massage som ändå är ganska tuff. Knutar och spänningar genomarbetas ordentligt och man känner sig riktigt slut efter en sån massagetimme. Men jag rekommenderar det verkligen! Jag kan fungera som vanligt igen, tack vare massagen.