En städfirma i Helsingborg

God eftermiddag, kära läsare. Dagens ämne: en städfirma i Helsingborg. Innan jag går in djupare på det vill jag tacka er för att ni fortfarande hänger kvar här med mig. Det känns så bra att veta att ni fortfarande vill läsa den här bloggen, som ju egentligen bara handlar om mitt allmänna liv. Ni är ett ljus under mörka dagar, och jag ville bara att ni skulle veta det. Åter till ämnet. Som sagt, ibland så tipsar jag ju er läsare om ett företag av en eller annan anledning. Idag kommer alltså anledningen vara att jag har anlitat en städfirma i Helsingborg, Em Städ för att vara exakt, och jag vill verkligen rekommendera dem till er.

Jag har knappt ingen tid över till att äta på kvällarna – hur ska jag då hinna med att städa? Men ingen vill ju leva i ett ostädat hem. Så efter viss fundersamhet bestämde jag mig för att leta upp ett företag som skulle passa mig. Jag hittade Em Städ efter en viss tids letande, och jag bad om en offert på det jag ville att de skulle göra. Jag önskade mig veckostädning, då köket och badrummet skulle få lite särskilda städrutiner. Företaget kunde tillgodose mina önskemål och mer än så kan man väl inte önska egentligen? Nu slipper jag de där vardagliga, som att dammsuga, torka, moppa och liknande, sånt som jag alltid har avskytt…